Samarbetspartners och rådgivare för Tillväxt Syd

Sparbanken Syd

För ungefär 200 år sedan öppnade Sveriges äldsta sparbank, Sparbanken Syd, i Rådhuset i Ystad. Sparbanken har inga aktieägare utan vinsten går till att utveckla tjänster som skapar mervärde för kunderna samt förverkliga idéer som bidrar till samhällets tillväxt. Sparbanken Syd är en av initiativtagarna och grundarna till Tillväxt Syd.

Ystads Kommun

Ystads kommun är en kommun i Skåne län. Centralort är Ystad. Kommunen är belägen i södra Skåne med kust mot Östersjön.

Simrishamn Kommun

Simrishamns kommun är en kommun i Skåne län, i före detta Kristianstads län. Centralort är Simrishamn. Kommunen är belägen på Österlen i sydöstra delen av landskapet Skåne med Östersjön i öster

Tomelilla Kommun

Tomelilla kommuns officiella webbplats. Här finns information om kommunens service, verksamheter och ansvarsområden.

Ludvig & Co

Ludvig & Co erbjuder sina kunder en bred erfarenhet och en unik branschkunskap. Tillväxt Syds medlemmar får ta del av Ludvig & Co:s unika kompetens bland annat genom olika utbildningar.

Almi

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för företag som vill växa. Tag din idé och ditt företag till nästa nivå. Affärsutveckling. Företagslån. Riskkapital. Tjänster: Företagslån, Riskkapital, Affärsutveckling.

Media evolution

A community platform that fosters innovation and growth in the digital industries of Southern Sweden, through collaborating, sharing ideas and knowledge.

Industriella Utvecklingscentral

Vi är ett industriellt utvecklingscentrum med uppdrag att stärka tillväxt och konkurrenskraft i tillverkande industriföretag i Skåne. En neutral, företagsnära och personlig kontakt för ditt företag.

Medlemmar

IMS Nonwoven AB

Ims Nonwoven AB är verksam inom tillverkning av bondad duk och hade totalt 39 anställda

Matek AB

Matek AB säljer maskiner och verktyg av högsta kvalitet till företag och kommuner. Här hittar du det mesta inom stenbearbetning och betongbearbetning

Jeesec Larm Skåne AB

Skräddarsydda säkerhetssystem. Jeesec Larm erbjuder och installerar trygga företagslarm, kameraövervakning, brandlarm och passagesystem.

Ernst Wigrens Måleri Aktiebolag

Målar allt stort som smått, måleri i den gamla skolan. Måleri av gammal tradition med anor från 50-talet.

Fieldwood travel AB

Tell us where – and when time comes, we will take you there. Business Travel, Experience Travel.

Österlens Golfklubb

Här, precis vid kusten, spelar du golf på två fantastiska 18-hålsbanor som nästan alltid leder till en djup förälskelse.

Buhres Fisk i Kivik Aktiebolag

Välkommen till fisk och skaldjursmetropolen på Österlen. Upptäck Buhres restauranger, här kan vi erbjuda något för alla!

Järrestads Härads Lantmannaförening

JHL står för Järrestads Härads Lantmannaförening. Föreningen bildades 1903 och har sedan dess utvecklat sin verksamhet från ett rent lantbrukarföretag, till ett företag som vänder sig till alla kunder som har med lantbruk, bygg, boende och trädgård att göra.

Anderssons Måleri, Keller & Glenn Aktiebolag

Anderssons Måleri, Keller & Glenn AB är verksam inom måleriarbeten

Österlenrevision

YstadÖsterlen Revision står nu, med våra 20 medarbetare och sammanlagt 65 års erfarenhet i revisionsbranschen, redo att möta och hjälpa dig och ditt företag. 

WME Mechanics AB

WME Mechanics. Affärskoncept · Konstruktion & verkstad · Svetsning · CNC-Fräsning & Skärning · Måleri & Bläster · Industridesign.

SetEl.se i Simrishamn Aktiebolag

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Visionrevision i Ystad AB

Det gör att vi kan vara med i kundens processer för att skapa och förverkliga deras visioner och strategier.

Industrispår i Ystad Aktiebolag

Vi erbjuder totallösningar från idé till färdig anläggning, detta gäller såväl spåranläggningar som maskinutrustning.

HYDX Aktiebolag

HydX har ett stort kunnande inom hydraulik och elektronik för mobila, industriella och marina applikationer samt unik kompetens inom smörjteknik och erbjuder bland annat kompletta oljesmörjsystem till hydrostatiska och hydrodynamiska lager.

Skurups Kommun

Skurups kommun är en kommun i Skåne län. Centralort är Skurup. Kommunen sträcker sig från Romeleåsens sydsluttning via Söderslätt ner till stränderna på sydkusten.

Vossloh Nordic Switch Systems AB

Vossloh är Nordens ledande leverantör och ett av världens ledande företag med heltäckande kompetens inom allt som rör modern spårteknik.

Aktiebolaget Hylkegården

På kustvägen mellan Brantevik och Skillinge på Österlen finner man Hylkegården. Här har man  sen 1975 njutit gott kaffe med hembakat som kakor, räkmacka, matiga pajer och mycket mer… allt bakat från grunden att avnjutas i genuin allmogemiljö, eller i den lummiga trädgården med utsikt över Bornholmsgattet.

Gunnarshög Jordbruks Aktiebolag

Verksamheten har utvecklats från ett traditionellt jordbruk till ett nytänkande livsmedelsföretag med kallpressad rapsolja i fokus.

Jonas Anderzson of Sweden AB

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och
oberoende profilbyrå.

Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag

Vi servar Skåne och Österlen med grus och betong, vägmaterial, för anläggning av olika slag, stort som smått.

Gebo Snickerier Aktiebolag

I vårt snickeri i Glemmingebro har vi byggt rejäla dörrar i tre generationer. Vår målsättning är att fortsätta med det. Vi kompromissar aldrig med vår gedigna konstruktion, utseende får inte gå före kvalitet.

Hemrex AB

Sedan 2011 har Hemrex underlättat vardagen för privatpersoner, företag, föreningar och offentliga verksamheter. Vi erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsskötsel, hantverksservice, flytthjälp, flyttstädning, vardagsomsorg och mer.

Hybrid State AB

Vi är din reklambyrå i Skurup Skåne. Vi är ett flexibelt, kreativt team som skapar innehåll till olika medier, bygger webbsidor, gör film och sänder live.

JL Fysiocenter AB

JL Fysiocenter är en fristående privat mottagning för sjukgymnastik och rehabilitering.

Vi står för hög kompetens och hög tillgänglighet.

Material Handling Modules Europe AB

MH Modules har största urvalet av rullbanor för materialhantering. Vi utvecklar, tillverkar och säljer transportbanor för maskin- och systembyggare.

Polykemi Aktiebolag

Alltsedan företaget startades våren 1968 har grundidén varit densamma; att tillverka kundanpassade plastcompounds och att sträva efter att göra detta bättre än någon annan i världen.

Skånefrö AB

Skånefrö producerar prisbelönta fröer och biokol för lantbruk, fotbollsplaner, golfbanor, parker och trädgårdar.

Teleservice Skåne Aktiebolag

Vi är ett expansivt IT-företag som alltid ser framtidens digitala möjligheter. Varje dag implementerar vi ny teknik till privat- och företagskunder – med fokus på exemplarisk service och support för våra kunder.

Vollsjö Tryck Aktiebolag

Välkommen till oss på VollsjöTryck – med huvudverksamhet i Sjöbo samt kontor i Lund! Ända sedan starten 1979 har vi levererat trycksaker med hög kvalitet till rätt pris åt kunder som uppskattar god service, stort engagemang och ett personligt bemötande.

YSB AB

Ystad Saltsjöbad har varit den naturliga mötesplatsen i Sydsverige sedan 1897. En klassiker bland Sveriges hotell som har utvecklats i takt med tiden. Från anrikt badhotell till dagens resort med ett stort spa och konferensmöjligheter.

Örums Nygård Spa Konferens AB

Vi är det familjära hotellet på Österlen där alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om du är här privat eller deltar i en konferens. På Örums Nygård upplever du en genuin atmosfär och hemmakänsla. Hotellet har 21 rymliga rum i markplan och anläggningen har även en restaurang, ett spa samt två konferensrum.

Österlenvulk AB

Österlenvulk är din lokala däck- och bilserviceverkstad på Österlen. Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör dina däck och din bil.

Norfrig Service AB

På vackra Österlen ligger Tomelilla och Norfrigs huvudkontor.  Allt började på 70-talet som ett familjeföretag som byggde kyl- och fryskarosser.  Numera är vi ca 50-tal medarbetare. Huvuddelen av personalen finns i Tomelilla. Vi har också serviceverkstäder i Malmö och Örebro.

BLS Industries AB

BLS Industries är en innovativ och framstående koncern inom VVS-branschen. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök, där all tillverkning sker i egen regi i Sverige. Koncernens huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet.

Next2Vet AB

Next2Vet är en veterinärgrossist som tillhandahåller ett komplett sortiment av de förbrukningsvaror, instrument och medicinteknisk utrustning som används av veterinärer.

ByNordiq AB

By Nordiq erbjuder skräddarsydda bokningssystem till evenemang- boende och upplevelsebranschen samt destinationer. Systemen sparar resurser, skapar merförsäljning och ger möjlighet för bokning mellan leverantörer.

Ystads IF HF- YIF HANDBOLLSFÖRENINGEN

Ystads IF HF är handbollsektionen i idrottsföreningen Ystads IF, grundad den 23 januari 1908 i Ystad, Skåne län.

PJ i Ystad AB

PJ i Ystad AB är ett aktiebolag som skall bedriva restaurangverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Ekologisk Energi Utbildning Ystad AB

Ekologisk Energi är ett företag som funnits i 15 år. · Vi gör flexibla lösningar för just ditt hus eller ditt företag och ger en personlig service.

Glam of Sweden AB

Glam of Sweden är ett riktigt smart makeupkoncept. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet till ett otroligt pris. Ett trendigt och uppdaterat sortiment som överträffar alla förväntningar. 

Sofielust Naturgrus & Sten AB

Vi bryter gruset, tvättar, sorterar och blandar de olika grussorterna för att maximalt kunna tillgodose våra kunders behov. Vi producerar och säljer specialprodukter som golfgrus, ridbanematerial och trädgårdssten men även traditionella produkter för bygg, anläggning och lantbruk.

Ystad i Centrum

Det är Ystad i centrum som står bakom Handla i Ystad. Ystad i centrum är en ideell förening bestående av partsgrupper; Kommunen, Fastighetsägare och Köpmän.

Lundgren Reklam & Design AB

Reklam & design byrå i Ystad som jobbar med grafisk form, digitala designer, print och foto, illustration och animation.

Fogarolli Europe AB

Vår mission är att introducera den verkliga glädjen av italiensk kaffekultur till kaffeälskare överallt.

Bravida Sverige AB

Nordens ledande leverantör av helhetslösningar inom fastighetsservice och installation för el, vvs, ventilation, automation, brandskydd & säkerhet.

Rukkor AB

Rukkor utvecklar programvara för byggbranschen. En liten innovativ utvecklare från Sverige med över 30 års erfarenhet av programvara för bygg.

Anolytech Norden AB

Anolytech vill vara med och skapa ett hållbart samhälle, där miljövänlig desinfektion bidrar till bättre hälsa för människor och djur, samt en sundare planet. Genom att tillhandahålla en effektiv och miljövänlig desinfektionsteknik hjälper vi våra kunder att bekämpa bakterier och andra skadliga mikroorganismer.

Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik

Vill du byta trappa? Då är vi trapptillverkaren du letar efter! Vitaby snickerifabrik hjälper dig skapa en snygg, platsbyggd trappa som ger ditt hem karaktär och personlighet. Samtidigt får du en trappa som smälter in och blir en del av hemmet.

Place2Place AB

Köp och sälj begagnade kontorsmöbler online. Kontakta oss! Inred enkelt, trendigt och hållbart. Besök place2place för begagnad kontorsinredning.

Hotell Fritiden i Ystad AB

Flexibla lokaler med senaste tekniken -Perfekt läge för den som vill resa hållbart. Innovativt hotell med sju våningar och magisk utsikt från hotellets Rooftop. Upp till 230 nattgäster.

House of Success AB

Ett rum eller hela fastigheten. House of Success beprövade koncept lämpar sig lika bra för såväl små som stora projekt. De startar, fortskrider och avslutas alla på samma vis: du berättar om dina drömmar, utifrån dem skapas en tydlig plan, ett kompetent team sätts ihop, skjortärmarna kavlas upp och jobbet kan påbörjas.

Michelsens Bil AB/ePP

Är det dags att köpa bil eller boka service? Michelsens Bil är auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, AudiŠkoda och Volkswagen Transportbilar.  Vi utför även auktoriserad service för Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT / Cupra och Volkswagen Transportbilar.

SEB

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

Årsjö byskola

 Årsjö byskola – vi erbjuder skräddarsydda utbildningspaket för både större och mindre företag, enskilt och i grupp.

 • Självledarskap (enskilt eller grupp)
 • Stresshantering
 • Återhämtning
 • Mental träning 
 • Personlig utveckling 
 • Chefsstöd 
 • Individuella samtal för medarbetare
 • Kartläggningar
 • Teambuilding 
 • Föredrag
 • Personlig hälsa 
 • Företagshälsa 
 • Med mera

Eminent Reklambyrå

En kreativ fullservicebyrå i Malmö. Vi hjälper ditt företag att nå succé med er marknadsföring och kommunikation. Tryckt media. Grafisk design. Annonsering. Varumärkesidentitet.

Förlagshuset Siljans Måsar AB

Förlagshuset Siljans Måsar etablerades 2008 och är Sveriges ledande förlag för existentiell litteratur med svenska författare. Förlaget har sitt huvudkontor med lager i Ystad, kontor i Sölvesborg, lokal i Varberg och Stockholm samt distribution via Bokinfo och Stjärndistribution i Falun. 

Fri Kommunikation, Österlen AB

Vi är kommunikationsbyrån med tillväxt och koncept i fokus. Med kunder i hela världen och med hjärta och huvudkontor på Österlen.

Blooming Sisters AB- Inkognito Café

Bedriva café och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet, vi bedriver även butikshandel med försäljning av kläder, skor, inredning och blommor.

Tommy Hansen AB- THAB

Vi tillverkar allt från planeringsskopor, storskopor, specialskopor, smalskopor, lyftok, svetscontainrar, stora Bm fästen, till dieseltankar, packhjul och mycket mer.

Familjeträdet AB

Välkommen! Vi hjälper par & bonusfamiljer att skapa VI-känsla och trygga relationer. genom samtal, föreläsningar, böcker & utbildning.

Samarbetspartners och rådgivare för Tillväxt Syd