Samarbetspartners och rådgivare för Tillväxt Syd

Sparbanken Syd

För ungefär 200 år sedan öppnade Sveriges äldsta sparbank, Sparbanken Syd, i Rådhuset i Ystad. Sparbanken har inga aktieägare utan vinsten går till att utveckla tjänster som skapar mervärde för kunderna samt förverkliga idéer som bidrar till samhällets tillväxt. Sparbanken Syd är en av initiativtagarna och grundarna till Tillväxt Syd.

Ystads Kommun

Ystads kommun är en kommun i Skåne län. Centralort är Ystad. Kommunen är belägen i södra Skåne med kust mot Östersjön.

Simrishamn Kommun

Simrishamns kommun är en kommun i Skåne län, i före detta Kristianstads län. Centralort är Simrishamn. Kommunen är belägen på Österlen i sydöstra delen av landskapet Skåne med Östersjön i öster

Tomelilla Kommun

Tomelilla kommuns officiella webbplats. Här finns information om kommunens service, verksamheter och ansvarsområden.

Region Skåne

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv – inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård – i Skåne.

Ludvig & Co

Ludvig & Co erbjuder sina kunder en bred erfarenhet och en unik branschkunskap. Tillväxt Syds medlemmar får ta del av Ludvig & Co:s unika kompetens bland annat genom olika utbildningar.

Almi

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för företag som vill växa. Tag din idé och ditt företag till nästa nivå. Affärsutveckling. Företagslån. Riskkapital. Tjänster: Företagslån, Riskkapital, Affärsutveckling.

Media evolution

A community platform that fosters innovation and growth in the digital industries of Southern Sweden, through collaborating, sharing ideas and knowledge.

Industriella Utvecklingscentral

Vi är ett industriellt utvecklingscentrum med uppdrag att stärka tillväxt och konkurrenskraft i tillverkande industriföretag i Skåne. En neutral, företagsnära och personlig kontakt för ditt företag.

Samarbetspartners och rådgivare för Tillväxt Syd