Medlemmar i Tillväxt Syd

Medlemmar

Anderssons Måleri, Keller & Glenn Aktiebolag

Anderssons Måleri, Keller & Glenn AB är verksam inom måleriarbeten

BLS Industries AB

BLS Industries är en innovativ och framstående koncern inom VVS-branschen. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök, där all tillverkning sker i egen regi i Sverige. Koncernens huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet.

Bravida Sverige AB

Nordens ledande leverantör av helhetslösningar inom fastighetsservice och installation för el, vvs, ventilation, automation, brandskydd & säkerhet.

ByNordiq AB

By Nordiq erbjuder skräddarsydda bokningssystem till evenemang- boende och upplevelsebranschen samt destinationer. Systemen sparar resurser, skapar merförsäljning och ger möjlighet för bokning mellan leverantörer.

Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag

Vi servar Skåne och Österlen med grus och betong, vägmaterial, för anläggning av olika slag, stort som smått.

Ekologisk Energi Utbildning Ystad AB

Ekologisk Energi är ett företag som funnits i 15 år. · Vi gör flexibla lösningar för just ditt hus eller ditt företag och ger en personlig service.

Eminent Reklambyrå

En kreativ fullservicebyrå i Malmö. Vi hjälper ditt företag att nå succé med er marknadsföring och kommunikation. Tryckt media. Grafisk design. Annonsering. Varumärkesidentitet.

Ernst Wigrens Måleri Aktiebolag

Målar allt stort som smått, måleri i den gamla skolan. Måleri av gammal tradition med anor från 50-talet.

Fieldwood travel AB

Tell us where – and when time comes, we will take you there. Business Travel, Experience Travel.

Fogarolli Europe AB

Vår mission är att introducera den verkliga glädjen av italiensk kaffekultur till kaffeälskare överallt.

Fri Kommunikation, Österlen AB

Vi är kommunikationsbyrån med tillväxt och koncept i fokus. Med kunder i hela världen och med hjärta och huvudkontor på Österlen.

Gebo Snickerier Aktiebolag

I vårt snickeri i Glemmingebro har vi byggt rejäla dörrar i tre generationer. Vår målsättning är att fortsätta med det. Vi kompromissar aldrig med vår gedigna konstruktion, utseende får inte gå före kvalitet.

Glam of Sweden AB

Glam of Sweden är ett riktigt smart makeupkoncept. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet till ett otroligt pris. Ett trendigt och uppdaterat sortiment som överträffar alla förväntningar. 

Gunnarshög Jordbruks Aktiebolag

Verksamheten har utvecklats från ett traditionellt jordbruk till ett nytänkande livsmedelsföretag med kallpressad rapsolja i fokus.

Hemrex AB

Sedan 2011 har Hemrex underlättat vardagen för privatpersoner, företag, föreningar och offentliga verksamheter. Vi erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsskötsel, hantverksservice, flytthjälp, flyttstädning, vardagsomsorg och mer.

Hybrid State AB

Vi är din reklambyrå i Skurup Skåne. Vi är ett flexibelt, kreativt team som skapar innehåll till olika medier, bygger webbsidor, gör film och sänder live.

HYDX Aktiebolag

HydX har ett stort kunnande inom hydraulik och elektronik för mobila, industriella och marina applikationer samt unik kompetens inom smörjteknik och erbjuder bland annat kompletta oljesmörjsystem till hydrostatiska och hydrodynamiska lager.

Aktiebolaget Hylkegården

På kustvägen mellan Brantevik och Skillinge på Österlen finner man Hylkegården. Här har man  sen 1975 njutit gott kaffe med hembakat som kakor, räkmacka, matiga pajer och mycket mer… allt bakat från grunden att avnjutas i genuin allmogemiljö, eller i den lummiga trädgården med utsikt över Bornholmsgattet.

IMS Nonwoven AB

Ims Nonwoven AB är verksam inom tillverkning av bondad duk och hade totalt 39 anställda

Incognito Blooming Sisters AB

Bedriva café och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet, vi bedriver även butikshandel med försäljning av kläder, skor, inredning och blommor.

Industrispår i Ystad Aktiebolag

Vi erbjuder totallösningar från idé till färdig anläggning, detta gäller såväl spåranläggningar som maskinutrustning.

Jeesec Larm Skåne AB

Skräddarsydda säkerhetssystem. Jeesec Larm erbjuder och installerar trygga företagslarm, kameraövervakning, brandlarm och passagesystem.

JL Fysiocenter AB

JL Fysiocenter är en fristående privat mottagning för sjukgymnastik och rehabilitering.

Vi står för hög kompetens och hög tillgänglighet.

Jonas Anderzson of Sweden AB

En stark företagsprofil och lyckad marknadsföring kräver engagemang och idéer. Med Anderzson of Sweden som reklampartner får du en kompetent och
oberoende profilbyrå.

Järrestads Härads Lantmannaförening

JHL står för Järrestads Härads Lantmannaförening. Föreningen bildades 1903 och har sedan dess utvecklat sin verksamhet från ett rent lantbrukarföretag, till ett företag som vänder sig till alla kunder som har med lantbruk, bygg, boende och trädgård att göra.

Matek AB

Matek AB säljer maskiner och verktyg av högsta kvalitet till företag och kommuner. Här hittar du det mesta inom stenbearbetning och betongbearbetning

Material Handling Modules Europe AB

MH Modules har största urvalet av rullbanor för materialhantering. Vi utvecklar, tillverkar och säljer transportbanor för maskin- och systembyggare.

Michelsens Bil AB/ePP

Är det dags att köpa bil eller boka service? Michelsens Bil är auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, AudiŠkoda och Volkswagen Transportbilar.  Vi utför även auktoriserad service för Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT / Cupra och Volkswagen Transportbilar.

Next2Vet AB

Next2Vet är en veterinärgrossist som tillhandahåller ett komplett sortiment av de förbrukningsvaror, instrument och medicinteknisk utrustning som används av veterinärer.

Norfrig Service AB

På vackra Österlen ligger Tomelilla och Norfrigs huvudkontor.  Allt började på 70-talet som ett familjeföretag som byggde kyl- och fryskarosser.  Numera är vi ca 50-tal medarbetare. Huvuddelen av personalen finns i Tomelilla. Vi har också serviceverkstäder i Malmö och Örebro.

Place2Place AB

Köp och sälj begagnade kontorsmöbler online. Kontakta oss! Inred enkelt, trendigt och hållbart. Besök place2place för begagnad kontorsinredning.

PJ i Ystad AB

PJ i Ystad AB är ett aktiebolag som skall bedriva restaurangverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Polykemi Aktiebolag

Alltsedan företaget startades våren 1968 har grundidén varit densamma; att tillverka kundanpassade plastcompounds och att sträva efter att göra detta bättre än någon annan i världen.

SetEl.se i Simrishamn Aktiebolag

Setel är stolta återförsäljare av IVT-värmepumpar och erbjuder högklassig service runt om på Österlen. Vi har goda kunskaper inom såväl traditionell el som framtidens lösningar inom avancerad teknik.

Förlagshuset Siljans Måsar AB

Förlagshuset Siljans Måsar etablerades 2008 och är Sveriges ledande förlag för existentiell litteratur med svenska författare. Förlaget har sitt huvudkontor med lager i Ystad, kontor i Sölvesborg, lokal i Varberg och Stockholm samt distribution via Bokinfo och Stjärndistribution i Falun. 

Skurups Kommun

Skurups kommun är en kommun i Skåne län. Centralort är Skurup. Kommunen sträcker sig från Romeleåsens sydsluttning via Söderslätt ner till stränderna på sydkusten.

Skånefrö AB

Skånefrö producerar prisbelönta fröer och biokol för lantbruk, fotbollsplaner, golfbanor, parker och trädgårdar.

Sofielust Naturgrus & Sten AB

Vi bryter gruset, tvättar, sorterar och blandar de olika grussorterna för att maximalt kunna tillgodose våra kunders behov. Vi producerar och säljer specialprodukter som golfgrus, ridbanematerial och trädgårdssten men även traditionella produkter för bygg, anläggning och lantbruk.

Teleservice Skåne Aktiebolag

Vi är ett expansivt IT-företag som alltid ser framtidens digitala möjligheter. Varje dag implementerar vi ny teknik till privat- och företagskunder – med fokus på exemplarisk service och support för våra kunder.

Tommy Hansen AB- THAB

Vi tillverkar allt från planeringsskopor, storskopor, specialskopor, smalskopor, lyftok, svetscontainrar, stora Bm fästen, till dieseltankar, packhjul och mycket mer.

Visionrevision i Ystad AB

Det gör att vi kan vara med i kundens processer för att skapa och förverkliga deras visioner och strategier.

Vollsjö Tryck Aktiebolag

Välkommen till oss på VollsjöTryck – med huvudverksamhet i Sjöbo samt kontor i Lund! Ända sedan starten 1979 har vi levererat trycksaker med hög kvalitet till rätt pris åt kunder som uppskattar god service, stort engagemang och ett personligt bemötande.

Vossloh Nordic Switch Systems AB

Vossloh är Nordens ledande leverantör och ett av världens ledande företag med heltäckande kompetens inom allt som rör modern spårteknik.

WME Mechanics AB

WME Mechanics. Affärskoncept · Konstruktion & verkstad · Svetsning · CNC-Fräsning & Skärning · Måleri & Bläster · Industridesign.

YSB AB

Ystad Saltsjöbad har varit den naturliga mötesplatsen i Sydsverige sedan 1897. En klassiker bland Sveriges hotell som har utvecklats i takt med tiden. Från anrikt badhotell till dagens resort med ett stort spa och konferensmöjligheter.

Ystad i Centrum

Det är Ystad i centrum som står bakom Handla i Ystad. Ystad i centrum är en ideell förening bestående av partsgrupper; Kommunen, Fastighetsägare och Köpmän.

Ystads IF HF- YIF HANDBOLLSFÖRENINGEN

Ystads IF HF är handbollsektionen i idrottsföreningen Ystads IF, grundad den 23 januari 1908 i Ystad, Skåne län.

Österlenrevision

YstadÖsterlen Revision står nu, med våra 20 medarbetare och sammanlagt 65 års erfarenhet i revisionsbranschen, redo att möta och hjälpa dig och ditt företag. 

Örums Nygård Spa Konferens AB

Vi är det familjära hotellet på Österlen där alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om du är här privat eller deltar i en konferens. På Örums Nygård upplever du en genuin atmosfär och hemmakänsla. Hotellet har 21 rymliga rum i markplan och anläggningen har även en restaurang, ett spa samt två konferensrum.

Österlenvulk AB

Österlenvulk är din lokala däck- och bilserviceverkstad på Österlen. Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör dina däck och din bil.

Samarbetspartners och rådgivare för Tillväxt Syd