Mentorskap Syd

 

Vi letar efter talanger – för att skapa stjärnor.

 

Är du en av dem?

 

För att stärka kompetensen i vår region, Sydöstra Skåne, och göra den ännu mer attraktiv för ungdomar som är i början av sin karriär erbjuder Tillväxt Syd ett nytt mentorskap. Under hösten 2020 startar Tillväxt Syd mentorprogrammet Mentorskap Syd där vi parar ihop personer med gedigen erfarenhet med yngre individer som besitter en vision och en stark vilja att lyckas skapa en framtida karriär inom näringslivet.
Mentorskapet är öppet för individer mellan 25 och 34 år som arbetar inom ekonomi och teknik. Mentorskapet ska hjälpa dem att utvecklas personligt, kunskapsmässigt och i sin karriär. Det är även en möjlighet för unga entreprenörer att förverkliga sin företagsidé och få ett ovärderligt stöd på vägen.
Därför ställer vi frågan, är du rätt talang för oss eller känner du någon som har potential att bli en av regionens framtida stjärnor?
Du kan själv ansöka till mentorsprogrammet som sträcker sig över ett år. Arbetsgivare kan nominera en talangfull anställd och du kan också nominera en kollega eller vän.

Programmet sträcker sig över ett år, med en uppföljning ett år senare och möjliggör minst fyra träffar över året, enligt en individuell plan.

Så ansöker du
Sista ansökningsdatum är den 30 september 2020 och den som ansöker ska ange varför den personen har en talang, ledarförmåga eller är driftig inom ekonomi, teknik eller entreprenörskap. Personen som nomineras ska vara mellan 24 och 35 år, hemmahörande i sydöstra Skåne. Entreprenörskandidater ska ha en företagsidé som har en god potential att möta de krav som Tillväxt Syd sätter. Vi har för avsikt att ta in 8-10 unga talanger i vårt mentorskapsprogram.

Ansökan görs via Tillväxt Syds hemsida under “Mentorskap Syd”, alla som möter projektkriterierna är välkomna att ansöka och juryn består av representanter från Tillväxt Syd

Frågor och funderingar? Du är välkommen att ringa Jörgen Reiman Ehle, Tillväxt Syd
(tfn 0709-200856).