Bli medlem idag

 

Bli medlem idag

 

Partner och rådgivare för Tillväxt Syd

Du får tillgång till vår kunskap


För ungefär 200 år sedan öppnade Sveriges äldsta sparbank, Sparbanken Syd, i Rådhuset i Ystad. Sparbanken har inga aktieägare utan vinsten går till att utveckla tjänster som skapar mervärde för kunderna samt förverkliga idéer som bidrar till samhällets tillväxt. Sparbanken Syd är en av initiativtagarna och grundarna till Tillväxt Syd.
Sparbanken Syd

 
PWC har 34 kontor, 2800 medarbetare och 45 000 kunder runt om i Sverige. Företaget är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning. PWC erbjuder sina kunder en bred erfarenhet och en unik branschkunskap.
Tillväxt Syds medlemmar får ta del av PWCs unika kompetens bland annat genom olika utbildningar.
PWC


Statliga Almigrundades 1994 och erbjuder rådgivning, lån och riskkapital under ett företags alla faser. Almi föreslår även affärsutveckling till företag som vill växa.
Om du som medlem i Tillväxt Syd vill ha kontakt med Almi hjälper vi dig gärna.
ALMI

 

Affärsjuridik

Eva Holm är affärsjurist med egen advokatbyrå med kontor i Ystad och Stockholm. Ert bollplank i affärsjuridiska frågor. Arbetar främst med upprättande av avtal och avtalsförhandlingar, företagsöverlåtelser, generationsskiften, bolagsrättsliga och styrelsefrågor samt andra frågor kring strukturell uppbyggnad av ert företag.

Advokat Eva Holm AB
Mobil: 070-663 76 60
E-mail: eva.holm@advokatevaholm.se

Affärsutveckling/försäljning

Per-Olof Lind har arbetat med affärsutveckling och försäljning i snart 30 år i bl.a. roller som vd, regionchef, försäljningschef, marknadschef och produktchef. Han har erfarenhet från multinationella företag, mellanstora och små företag. Du får konkreta och tydliga råd utifrån ditt företags situation när det gäller bl.a. affärsplaner, marknadsanalyser, försäljningsutveckling och kundorientering.

Per-Olof Lind
Mobil: 0763 – 40 37 63
E-mail: per-olof.lind@www.tillvaxtsyd.se

HR/Ledarskap

Ylva Schnorrenberger har en lång bakgrund inom Personal- och Ledningsarbete och driver sitt bolag iNSE sedan 2012. Hon ger konkreta och värdefulla råd och verktyg inom ledarskap, arbetsrätt och personalfrågor. Genom att känna dig trygg i ditt chefskap kommer din vardag som chef att bli mycket roligare, effektivare och bättre!

Ylva Schnorrenberger
Mobil: 0708 – 16 40 31
Email: ylva@inse.one
Webb: www.inse.one