Bli medlem idag

 

Bli medlem idag

 

Nätverk hos Tillväxt Syd

Ett brett utbud av kontakter är på många sätt en oerhörd tillgång i arbetet som företagare. Därför hittar du flera olika nätverk hos Tillväxt Syd.

Kan man dessutom träffa människor med samma uppdrag som man själv under trevliga och förtroendefulla former så kan det bli en genväg till att hitta nya möjligheter, lösa problem och för att utbyta erfarenheter och tankar.

Tillväxt Syds absoluta målsättning är att bidra till utveckling och tillväxt för våra medlemmar och därigenom i regionen. Vi tror att nätverk kan vara en ett sätt att bidra. Därför startar vi tre nya nätverk, dels ett för försäljningschefer eller försäljningsansvariga, ett för HRchefer eller personalansvariga och två VD-nätverk.

 

VD-nätverken

Med ett starkt nätverk i ryggen är det lättare att se nya möjligheter och lösa problem, samtidigt som du kan bolla idéer med någon som förstår vikten av tillväxt och utveckling. Därför har Tillväxt Syd två olika VD-nätverk beroende på storlek på företag.

Så här fungerar det:
Ni träffas mellan fem och femton deltagare per nätverk, minst fyra gånger per år, eller efter överenskommelse. En sammankallande driver och samlar in frågor till möten. För större företag med fler än 40 anställda är Lars Larsson, VD på Hemrex, sammankallande. För övriga är det  Ketty Nilsson, VD på  Norogard.

Mötesplatsen roterar mellan deltagarnas företag så att alla ska få chansen att visa upp sina verksamheter. Agendan för mötena sker enligt överenskommelse och relevanta föredragshållare bjuds in för att inspirera gruppen.

 

HR-nätverken

Det finns ytterligare ett nätverk hos Tillväxt Syd, för HR-personal. Grundtanken och tillvägagångssättet är den samma som för VD-nätverket ovan. Sammankallande är Liselott Sjöbeck, Skurups Sparbank respektive Caroline Lindgren, JL Fysiocenter.

 

VD- och ägarnätverk för kvinnor

Yrkesnätverk för kvinnor i positionen VD eller ägare. Här finns möjligheten att träffa andra kvinnor i liknande positioner. En mötesplats där man kan utbyta affärsutmaningar och gemensamma beröringspunkter. Sammankallande är Ketty Nilsson Norogard AB.

 

Sitt inte ensam och fundera, hitta lösningar tillsammans!

 

Är du intresserad av att ingå i ett nätverk så hör av dig till Jörgen, 070-920 08 56 eller jre@www.tillvaxtsyd.se